top of page

Yes, vanaf 2 juni mogen wij weer open!


Wat zijn we blij! Na een periode van wekenlang gedwongen sluiting mogen wij weer open vanaf dinsdag 2 juni aanstaande. Uiteraard volgen wij alle gestelde RIVM maatregelen in ons restaurant. Wil je langskomen voor een kop koffie, een lunch of dagmenu? Maak vooraf een reservering. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!


In de periode van maart tot en met mei hebben wij, ondanks dat ons net geopende restaurant dicht was, niet stilgezeten. We zijn gestart, samen met de enthousiaste inzet en hulp van onze vrijwilligers, met het bezorgen van maaltijden aan huis. Voor € 5 kon iedereen een maaltijd bestellen of een maaltijd doneren. Dat is in grote aantallen gebeurd en daar hebben we heel veel mensen blij mee kunnen maken.


Wij gaan door met het bezorgen van maaltijden aan huis voor de prijs van € 7,50 p.p. (inclusief bezorging in Alphen aan den Rijn). Wil je een maaltijd doneren? Dat kan voor € 5. Wij serveren elke dag een andere verse maaltijd. Hou er rekening mee dat je minimaal 1 dag van tevoren je bestelling doorgeeft.


Ook heten we je weer heel graag van harte welkom in ons restaurant aan Hoflaan 3. Dit kan alleen op basis van reservering zo lang de coronamaatregelen van kracht zijn.


Wij hanteren de volgende regels:

  • handen desinfecteren bij binnenkomst

  • volg de aangegeven route

  • houd 1,5 meter afstand van andere bezoekers en ons personeel

  • ben je ziek of heb je koorts? Dan ontvangen we je graag op een ander moment als je weer helemaal fit bent

Zien we jou snel in ons gezellige en ruime restaurant?

Team Buurten &Zo

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page