top of page

Vrijdag 14 februari: Buurten &Zo is feestelijk geopend

Bijgewerkt op: 19 feb. 2020

Na jaren vergaderen, bedenken, netwerken en uitvoeren was het op Valentijnsdag zo ver: ons restaurant Buurten &Zo werd door burgemeester Liesbeth Spies geopend. Samen met de directeur van Woonforte, Visie-R en de PI Alphen aan den Rijn, verrichtte zij de officiële opening: de onthulling van het naambord.


Ontzettend veel mensen waren op deze feestelijke opening afgekomen. Bij binnenkomst kreeg elke bezoeker een drankje met wat lekkers. Daarna volgde het officiële gedeelte. De hoofdrolspelers vertelden kort hoe dit restaurant dankzij hun inbreng tot stand is gekomen.


Maar het begon allemaal met een droom. Een droom van Kirsten Bruijnes. Ruim twee jaar geleden heeft zij een werkgroep geformeerd om samen met haar de droom uit te werken tot een realiseerbaar plan. Na heel hard werken en met de juiste combinaties van organisaties is Buurten &Zo een feit.


Na alle mooie woorden konden de bezoekers alle verschillende gerechten, klaargemaakt en bereid door de groep vrijwilligers, proeven.


Vanaf nu is Buurten &Zo iedere werkdag geopend van 08.00-19.00 uur voor iedereen; iedereen is welkom in ons gezellige restaurant.


Kom je snel buurten bij ons? Je bent welkom voor ontbijt, lunch en diner!

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page